Tietoa meistä

Yritys Elämän Apu on perustettu vuonna 2019 aluksi nimellä Elämän Jano. Syksyllä 2021 yrityksen nimeksi rekisteröitiin Elämän Apu joka kuvaa palvelutarjontaamme monipuolisemmin. Yrityksen ajatuksena on tarjota apua elämään niin arkisissa asioissa kuin ennaltaehkäisyssä sekä varautumisessa. Alussa päätoimintana oli ensiapukoulutukset yrityksille ja yhteisöille. Toiminta oli alkujaan sivutoimista päätoimeni ohella.

Polkuilijat ryhmä on toiminut ohessa mukana alusta lähtien. Polkuilu on rentouttavaa energiaa antavaa ajanvietettä luonnon keskellä. Polkuilua voi harrastaa yksin tai ryhmässä, juosten tai kävellen. Polkuilijat ryhmä on toisinaan kokoontunut juoksemaan porukalla pitkin metsäisiä maisemia. Lisäksi on ollut tavoitteellisia ohjelmia pienryhminä. Jokavuotiseksi perinteeksi muodostuva Honkaranta Extreme Polkujuoksu tapahtuma on mukavan rento matalan kynnyksen tutustumistapahtuma polkujuoksuun. Polkuilu on osa hyvinvointia jota ohjaan myös yksilöllisesti.

Keväällä 2020 laajensin toimintaani kotitalkkari palvelujen myötä. Kotitalkkaripalvelut on tarkoituksena helpottaa yksityisten ihmisten arkea ja tuoda sitä kautta laatua elämään, kun kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kotitalkkari ajaa nurmikot, siistii pensasaidat, puhdistaa räystäskourut, talvella tekee lumitöitä, hiekoittaa pihamaita sekä paljon muuta. Lisäksi teen pienpiharakennuksia kuten roskakatoksia, laavuja yms. Huoneistoremontit onnistuvat myös sekä pienet korjaustyöt.

Voinnin tarkistuskäynnit on suunnattu yksin asuville ikäihmisille. Palvelun voi tilata kauempana asuva läheinen tai tuttava jos huoli imenee. Käyn paikan päällä tarkistamassa onko kaikki hyvin. Kysy rohkeasti lisää, niin suunnitellaan kokonaisuus yhdessä.

Janne Virmanen

Virmaset Oy, Ranta-ahontie 12, 74610 Honkaranta, 044 345 0239 / Janne
Y-tunnus 3328778-1
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita