Palvelumme

Alla näet palvelumme ja niiden hintoja. Kysy reilusti lisää.

Kotitalkkaripalvelut

Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista. Lisäksi tulee matkakulut jotka aiheutuvat suoraan työn tekemisestä 0,80 € /km + ALV 24%. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Kotitalkkarin kiinteistöhuollon työt

Niin sanottua miestyötä jota tehdään työkohteessa perustyövälinein. Työ arvioidaan joko puhelimitse tai paikan päällä käydessä. Vuokrattavat välineet laskutetaan erikseen. 

30€ /h + ALV

Lumenpudotus katolta

Pudotan lumet katolta lumikolaa ja lapiota käyttäen. Lumien poiskuljetus sovitaan erikseen toisen urakoitsijan toimesta.

45€ /h + ALV

Remonttipalvelut

Huoneistoremontit, pienpiharakennukset ja muut rakentamisen palvelut. Sisältää suunnittelun, hinta-arvion ja työn osuuden.

35€ /h + ALV

Pienin laskutettava aika on yksi (1) tunti. 

Säännölliset huoltokäynnit, niin kesällä kuin talvella, sovitaan aina kohteen mukaan erikseen.

Ensiapukoulutukset

Kouluttajana toimii ETK Janne Virmanen. Koulutusryhmien maksimi koko on 15 henkilöä. Jokaiselle koulutuksen suorittaneelle tulee pätevyysrekisteröinti ja mobiilikortti. Pätevyysrekisteröintimaksu on 20€ / hlö ALV 0%. Kouluttajan matkakulut on 0,80 €/km ALV 0%. Koulutusten hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Hätäensiapu 4 tuntia

Kurssi sisältää SPR:n mukaisen opetussisällön hätäensivusta napakasti. Opetus on käytännönläheistä ja järjestetään asiakkaan omissa tiloissa räätälöidysti. Tämä kurssi soveltuu hyvin esimerkiksi tyky-päivän yhteyteen.

500€

Hätäensiapu 4 tuntia verkkokoulutuksena

Verkkokoulutuksen voit tehdä itsenäisesti omalla ajalla. Koulutuksella voit päivittää voimassa olevan EA1 tai EA2 kurssin.

65€ /hlö

Hätäensiapu 8 tuntia

Kurssi sisältää SPR:n mukaisen opetussisällön hätäensivusta ja sairauskohtauksista lyhyesti. Opetus on käytännönläheistä ja järjestetään asiakkaan omissa tiloissa räätälöidysti. Tämä kurssi päivittää yhden kerran EA1 tai EA2 koulutuksen.

800€

Ensiavun peruskurssi EA1

Kurssi sisältää SPR:n mukaisen opetussisällön hätäensivusta ja sairauskohtauksista. Opetus on käytännönläheistä ja järjestetään asiakkaan omissa tiloissa räätälöidysti. Koulutus antaa hyvät ensiavun perustaidot.

1200€

Ensiavun peruskurssi EA2

Kurssi sisältää SPR:n mukaisen opetussisällön hätäensivusta ja sairauskohtauksista syventävästi. Opetus on käytännönläheistä painottuen harjoituksiin ja erilaisissa ensiaputilanteissa toimimiseen. Koulutus järjestetään asiakkaan omissa tiloissa räätälöidysti.

1300€

Hyvinvointipalvelut

Voinnin tarkistuskäynti

Herääkö huoli yksin asuvasta läheisestäsi? Eikö läheistäsi saa kiinni puhelimella? Teen voinnin tarkistuskäynnin pyynnöstä läheisesi luokse. Kysyn kuinka läheisesi voi ja kartoitan tilanteen mikä sillä hetkellä vallitsee. Huolehdin puhelimen lataukseen. Välitän tiedon eteenpäin ja tarpeen mukaan hälytän lisäapua. Hinta sisältää 30 minuutin käynnin, ylimenevä osa 30€/h + ALV. Matkakulut 0,80 € / km + ALV 24%

18€ + ALV

Polkuilua

Polkuilijat tekee yhteisiä juoksulenkkejä maastossa, poluilla ja järjestää erilaisia tapahtumia ja tavoitteellisia ohjelmia. Retkeily kuuluu myös osana polkuilua ja yhteisiä retkiä on tulossa.

Honkaranta Extreme Polkujuoksu tapahtuma on vuosittain järjestettävä matalan kynnyksen tapahtuma, jossa pääsee hyvin tutustumaan polkujuoksuun. Linkistä pääsee tapahtuman facebook sivulle, jonne päivitetään aina uusista tapahtumista.

Kysy hintaa

Kehystyspalvelu

Kehystämössä kehystämme taulut, maalaukset, posterit, valokuvat ja käsityöt. Laaja valikoima kehyksiä paikan päällä. Kehystämö sijaitsee Kiuruvedellä Asematie 12 osoitteessa. Toimimme tilauksesta eli soita niin sovitaan tapaaminen ja valitaan mieleset kehykset!

Ateriapalvelu kotiin tai työpaikalle

Gasthaus Camping Palopaikka toimittaa maukkaat kotiruokalounaat annosrasioihin pakattuna kotiin tai työpaikallesi Kiuruveden taajaman alueella. Ruokalistat, toimitusajat ja hinnat tarkemmin linkin kautta tai soittamalla p 0400 945 544

Hinnat voimassa 1.1.2024 alkaen

Virmaset Oy, Ranta-ahontie 12, 74610 Honkaranta, 044 345 0239 / Janne
Y-tunnus 3328778-1
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita